Etsimme harjoitustilaa

1.10.2019

© Marko Rikkonen
© Marko Rikkonen
© Kalle Ylä-Jarkko
© Kalle Ylä-Jarkko

Forssan Naisvoimistelijat etsii käyttöönsä harjoitustilaa. Joukkuevoimistelussa kilpailualueena toimii 14 m x 14 m kokoinen voimistelumatto, joka koostuu neljästä eri palasta. Tilanne tällä hetkellä kaupungissa on kuitenkin se, ettei seuramme voimistelumatto mahdu mihinkään tämän hetkisistä harjoitustiloistamme kokonaisena. Liian pienellä harjoitusalueella harjoittelu vaikuttaa heikentävästi mm. kilpailutuloksiin, kun joukkueet eivät ole pystyneet harjoittelemaan kilpailuohjelmaansa oikean kokoisella alueella.

 

Olisi myös mahtavaa mikäli uuteen harjoitustilaan olisi mahdollista rakentaa voimistelumaton alle sijoitettava kanveesi turvallisemman harjoittelun takaamiseksi. Kanveesi on vanerista valmistettu joustava alusta, joka rakennetaan lattian päälle. Joukkuevoimistelijat tekevät pelkästään yhden harjoituskerran aikana satoja ponnistuksia, eikä voimistelijoilla ole jalassaan kenkiä vaimentamassa iskuja. Kanveesi keventää voimistelijan jalkoihin hypyistä ja muista ponnistuksia tulevia iskuja ja näin myös vähentää rasitusvammojen syntymistä. Näin voisimme tarjota turvallisemmat ja laadukkaammat harjoitusolosuhteet voimistelijoillemme.

 

Hallin/harjoitustilan pitäisi olla pinta-alaltaan vähintään 15 m x 15 m, eikä tällä alueella saa olla tolppia, jotta matto voidaan levittää tilaan kokonaisena. Hallin lattian pitäisi olla tasainen ja korkeus minimissään 7 metriä, jotta nostot ja välineillä tehtävät heitot onnistuisivat turvallisesti. Tilan vuokraan ei saa lisätä ALV:ia, koska toimintamme ei ole elinkeinotoimintaa.

 

Jos voisit auttaa meitä tai tiedät jonkun joka voisi auttaa meitä hankkeessa eteenpäin, ota rohkeasti yhteyttä FNV:n puheenjohtajaan Katja Lehtorantaan: katja.lehtoranta@tammela.fi p. 050 344 7757.