Tuntikuvaukset

MIESTEN KUNTOJUMPPA

Kuntojumppaa, jossa tehdään monipuolisia lihaskuntoharjoituksia. Tunnit aloitetaan aina lämmittelyjumpalla ja lopetetaan rentouttavaan venyttelyyn. Tunnilla käytetään usein kahvakuulaa, jumppapalloa, keppiä, kuminauhaa ja steppi-penkkiä liikettä tehostamaan. Toisinaan harjoitukset tehdään kehon omaa painoa hyödyntäen.

 

NISKA-HARTIA-SELKÄJUMPPA

Jumpan tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toimintakykyä sekä ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelin vaivoja. Käytössä on jumppasauvat, käsipainot, isot pallot sekä steppilaudat. Venyttelyt ovat tärkeä osa harjoitusta.

 

SENIORIT

Perusjumppaa, joka auttaa ylläpitämään lihaskuntoa ja tasapainoa. Mukavassa ryhmässä on helppo aloittaa!

 

AIKUISTEN AKROBATIA (yli 15v)

Akrobatiatunti nuorille ja aikuisille

Akrobatiatunti on tarkoitettu nuorille sekä aikuisille, jotka haluavat pitää hauskaa liikunnan parissa, haastaa itseään ja oppia uutta. Tällä tunnilla taidot ja uskallus kehittyvät huomaamatta, harjoituksia tehdään omassa tahdissa ja rennossa ilmapiirissä!

Harjoittelemme erilaisia akrobatialiikkeitä ottaen vaikutteita voimistelumaailmasta sekä kehitämme koordinaatiota ja kehonhallintaa tanssin keinoin. 

Ikäsuositus yli 15v nuoret ja aikuiset. Ei lähtötasovaatimusta.

 

ZUMBA (yli 15v)

Zumbassa kukaan ei arvostele tanssitaitojasi, pääasia, että pidät hauskaa ja nautit musiikista! Musiikki on mukaansa tempaavaa, lattarihenkistä sekoittuen viimeisimpiin hitteihin. Tunneilla jokainen tekee oman fiiliksensä mukaan, eikä koreografeista tarvitse ottaa stressiä.

Zumban rytmit tulevat latinomaailmasta, mutta sinun ei tarvitse osata etukäteen mitään. 

Ikäsuositus yli 15v nuoret ja aikuiset.