Matkalla Joulumaahan-näytös on valitettavasti jouduttu perumaan

3.12.2021

Näytös on peruttu
Näytös on peruttu

Forssan Naisvoimistelijat ry:n hallitus on päättänyt perua Matkalla Joulumaahan-näytöksen, joka piti järjestää 12.12.2021. Hallituksen päätös perustuu Kanta-Hämeen maakunnallisen Covid-ohjausryhmän suositukseen siirtää näytös myöhemmälle ajankohdalle. Ohjausryhmässä on moniammatillinen asiantuntijaryhmä käsitellyt asiaa kokouksessaan ja suositus on selkeä. Koko seuran väki on harmissaan tästä peruuntumisesta, koska myös voimistelijat ovat tehneet paljon harjoituksia näytöstä peilaten. Seura on kuitenkin tyytyväinen siihen, että harjoituksia on saatu pidettyä normaalisti koko kauden ja etäharjoituksiin ei ole tarvinnut siirtyä.

Naisvoimistelijoiden näytökset ovat lähes aina olleet loppuunmyytyjä ja näin ollen esiintyjät ja yleisö yhdessä muodostavat noin 1000 hengen tapahtuman. Hallitus katsoi näin ollen parhaimmaksi päätökseksi perua näytöksen, jotta saataisiin hillittyä Forssan seudun koronatilannetta ja vältettäisiin näytöksestä alkuunsaadut tartuntaketjut. Koronapassin käyttöönottoa ei voitu suositella, koska joukossa on iso osa rokottamattomia lapsia. Erilaisia vaihtoehtoja näytöksen järjestämiseksi pohdittiin, mutta turvallista vaihtoehtoa mahdollisten tartuntojen välttämiseksi ei löydetty. Hallitus ei myöskään pysty vielä päättämään uuden näytöksen ajankohtaa vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Asiasta tullaan infoamaan lisää, kunhan tilanne selviää. Koko seura on äärimmäisen pahoillaan peruuntumisesta aiheutuneesta harmista ja kiittää jo nyt kaikkien talkoolaisten aktiivisuudesta.

Ennakkolippujen ostajat voivat lunastaa maksamansa lippurahan takaisin ostettua lippua vastaan Hämeen Taitolaskennan toimistosta osoitteesta Lindvallinkatu 2, Forssa ma-to klo 9–16 (huom. lounasajat klo 12–13) ja lisäksi 13.-15.12.2021 klo 16–18.

 

Kaikesta huolimatta Forssan Naisvoimistelijat kiittävät ohjaajia, valmentajia, voimistelijoita ja heidän vanhempiaan ja kaikkia seuran jäseniä kuluneesta kaudesta ja toivottaa erittäin rauhallista Joulua.